Release4 ICT Management en Dienstverlening

De dienstverlening van Release4 bestaat uit:

Projectmanagement

Selecteren en implementeren van een software pakket of aanleggen van een netwerk zijn voorbeelden van projecten waarbij een gedegen projectmanagement noodzakelijk is. Wat voor uw organisatie een eenmalige actie is, is voor ons routine. Release4 verzorgt voor u het complete traject, van het formuleren van de projectdoelstelling, via een gedegen plan van aanpak en planmatige uitvoering tot en met de ingebruikname.

ICT-management

Uw manager ICT tijdelijk uitgevallen of vertrokken? Is uw organisatie te klein voor een full-time ICT manager maar heeft wel behoefte aan operationele en beleidsmatige aansturing van haar automatisering. Release4 verzorgt het (interim) management van uw ICT-afdeling. Wij hebben ook ervaring in het ontwikkelen van software-pakketten, dus ook wanneer u een of meer toepassingen in eigen beheer onderhoudt, kan Release4 u van dienst zijn.

Advies en consultancy

Uw ICT-beleid aan herziening toe? Behoefte aan een second-opinion? Ondersteuning nodig bij de selectie van een leverancier? Release4 geeft een gedegen en onafhankelijk advies. Wij zijn niet gebonden aan hard- of software leveranciers en staan voor uw belang: een goede oplossing op tijd geleverd tegen een scherpe prijs.

 

| ©2006 Release4